UVJETI POSLOVANJA

Take Natural jamči Vam da ćete dobiti vrhunsku uslugu i ostvariti maksimalnu vrijednost za svoj novac. A u slučaju da niste zadovoljni kupljenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana i mi Vam vraćamo novac!

Korištenjem ovih internetskih stranica Krajnji korisnik / Kupac potvrđuje da je upoznat i suglasan s Općim uvjetima i svim ostalim stavkama poslovanja (PDF)

Prodavatelj je tvrtka Take Natural j.d.o.o., Ede Murtića 6, Zagreb, Hrvatska, Krajni korisnik je posjetitelj ovih stranica, a kupac je posjetitelj stranica koji popuni elektronsku narudžbu, te izvrši plaćanje opće uplatnice/virmana/internet bankarstva ili pouzećem.

Dostavu vršimo putem dostavljačke službe LOGIS-BS, a roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja uplate, ako uplatu zaprimimo do 13 sati. Ukoliko ste odabrali platiti robu prilikom preuzimanja (pouzećem), roba se u najvećem broju slučaja šalje na isporuku isti ili sljedeći radni dan od zaprimanja narudžbe, pod uvjetom da je narudžba napravljena do 13 sati.

takenatural.eu  je registrirana domena tvrtke Take Natural j.d.o.o.

REGISTRACIJA I NEWSLETTER

Prilikom registracije svaki korisnik ima mogućnost prijave na naš newsletter.

Ako niste registrirani korisnik odnosno kupac, a ipak želite primati naše obavijesti, možete se prijaviti na naš newsletter koji se nalazi u donjem lijevom uglu početne stranice.

PRIMJEDBE I PRIGOVORI

Sukladno čl. 10 ZZP, Take Natural j.d.o.o. Vam omogućuje da svoje pisane prigovore vezane uz web kupovinu šaljete na e-mail: info@takenatural.eu 

Na sve vaše primjedbe i prigovore odgovoriti ćemo u roku od maksimalno 15 dana.

IZJAVA O ZAŠTITI I PRIKUPLJANJU OSOBNIH PODATAKA

Take Natural j.d.o.o. se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje.

Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Take Natural j.d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti. Saznajte više i o našoj politici privatnosti.

ONLINE RJEŠAVANJE SPOROVA

Regulativom EU diljem cijele Europske unije sporove vezane uz online kupnju biti će moguće riješiti putem ODR platforme kojoj možete pristupiti ovdje.

OBAVIJEST O KOLAČIĆIMA

Naša web stranica koristi se kolačićima (eng. cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i spremanje podataka o vašim narudžbama. Nastavkom pregleda web stranice takenatural.eu slažete se sa korištenjem kolačića. Ako ne pristajete na upotrebu ovih kolačića, molimo onemogućite ih prateći upute u ovoj Obavijesti o kolačićima, kako se kolačići s ove web stranice ne bi mogli poslati na vaš uređaj.


Informacije o tvrtki:

Take Natural j.d.o.o. društvo s ograničenom odgovornošću za usluge

Ede Murtića 6, 10000 Zagreb

Adresa elektroničke pošte: info@takenatural.eu

Info telefon: 091 5585 632

Radno vrijeme za preuzimanje narudžbi (lokacija Matka Talovca) je radnim danom od 08.00 do 18.00. uz prethodnu najavu.

Portal je otvoren za narudžbe od 0-24, a pitanja vezana uz narudžbe možete slati na email info@takenatural.eu 

 

Tvrtka upisana u trgovački registar: Trgovački sud u Zagrebu, MBS: 081216990 / OIB: 51041424221

Hrvatska Pošanska Banka d.d.

Broj računa: 2390001-1101063896

IBAN: HR0823900011101063896

Iznos temeljnoga kapitala društva: 100,00 kn

Uprava društva/Direktor: Silvio Matanović