DOSTAVA

Dostava sokova se vrši isključivo na području Grada Zagreba.

Roba se šalje iz poslovnice na adresi Zagrebačka cesta 186b, 10000 Zagreb.

Dostava za sve narudžbe iznad 140,00 kn je besplatna. Dostava za narudžbe ispod 140,00 kn naplaćuje se 40,00 kn.

* Doplata za otkupne pošiljke iznosi 5,00 kn.

Sve narudžbe zaprimljene/uplaćene radnim danom do 13.00 sati bit će poslane na isporuku tijekom istog dana, a dostavljene u roku 1-2 radna dana.

DOSTAVNA SLUŽBA

Ukoliko se odlučite na kupovinu možete odabrati dostavu ili osobno preuzimanje. Robu je moguće preuzeti i u našoj poslovnici (ulica Zagrebačka cesta 186b, 10000 Zagreb), a jedini uvjet kod osobnog preuzimanja je prethodna najava na telefon (+385 91 5585 632).

BRZA ISPORUKA 

Čim zaprimimo narudžbu otvaramo nalog za izradu sokova te Vas kontaktiramo oko mogućeg termina isporuke. 

Ako roba ne stigne u očekivanom periodu (1-2 radnih dana od narudžbe), pošaljite nam email na info@takenatural.eu kako bi poduzeli potrebne mjere. 

Osim online, robu za dostavu možete naručiti i telefonski. Prodavatelj spremno čeka vaše narudžbe na telefonu +385 91 5585 632 od 09.00h do 16.00h od ponedjeljka do petka. Zapisat će sve vaše želje, pažljivo zapakirati i dostaviti. U slučaju web narudžbe vikendom - paket na vrata Kupca stiže u ponedjeljak u popodnevnim satima.

*Subotom i nedjeljom ne dostavljamo robu.

Ako se proizvod koji je upućen Kupcu vrati jer dostavna služba nije uspjela izvršiti dostavu, Kupac će o tome biti obaviješten e-mailom te će mu biti ponuđene slijedeće mogućnosti:

  • da se naručeni proizvod, na zahtjev Kupca e-mailom, ponovo dostavi na adresu Kupca odnosno primatelja
  • da naručeni proizvod preuzme na adresi Zagrebačka cesta 186b uz prethodni telefonski dogovor o terminu preuzimanja

Kada Prodavatelj putem dostavne službe isporuči proizvod Kupcu, Kupac je dužan preuzeti potpisom na dostavnici, čime potvrđuje da je proizvod uredno isporučen.

U slučaju da Kupac naruči robu i odbije ju primiti, Prodavatelj ima pravo uskratiti od uplaćenog iznosa kupoprodajne cijene iznos u visini troškova dostave i ostalih manipulativnih troškova iz cjenika dostave.

U rokove za isporuku ne računaju se:

  • dan prijema narudžbe/zahtjeva
  • vrijeme kašnjenja zbog netočne i nepotpune adrese Kupca
  • vrijeme kašnjenja zbog više sile ili drugih razloga za koje Prodavatelj nije kriv
  • neradni dani ako predstavljaju početak ili kraj roka

U slučaju da se naručeni proizvod plaća pouzećem, Prodavatelj će pristupiti isporuci robe po gore navedenim rokovima koji teku od potvrde narudžbe, a Kupac je dužan izvršiti uplatu prilikom odnosno prije neposrednog preuzimanja proizvoda.

OSTALI UVJETI:

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja.

Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. 

Roba je osigurana od gubitka u dostavi. Kupac je obavezan prilikom preuzimanja robe potpisati otpremnicu ili dostavnicu te je dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju.