LIMUNADA - YELLOW View larger

LIMUNADA - YELLOW (zaslađena steviom) 330 ml

New product

Osvježavajuća llimunada od soka hladno prešanog limuna sa đumbirom i kurkumom

More details

965 Items

3,00 € tax incl.

Na seznam želja

More info

Sastojci: voda, limun, đumbir, kurkuma, stevia

Tajna naših limunada jest u samom procesu proizvodnje tj. hladnom prešanju koje ne uništava sastojke, miris, okus niti boju soka. Zbog toga sok zadržava velik udio vitamina i minerala koji se nalaze u svježem voću i začinima poput đumbira i kurkume.
Redovita konzumacija limunada umiruje, osvježava i alkalizira organizam, daje dodatnu energiju tijelu, pospješuje probavu i apsorpciju minerala te je podrška procesu detoksikacije organizma i gubitku kilograma.
Limunade od soka hladno prešanog limuna sa dodacima voća ili začina izvrsna su i zdrava nadopuna svakodnevnoj prehrani pogotovo kod ljudi kod kojih je unos voća i povrća ili tekućine u deficitu.
Limunadama također se mogu vršiti detoks programi kada se želi „očistiti” i „odmoriti” organizam od krute hrane, toksina i unosa nekvalitetnih namirnica (npr. nakon blagdanskih menija)

Limunada od hladno prešanog soka limuna sa dodatkom hladno prešanog soka svježeg korijena đumbira i svježeg korijena kurkume, zaslađena steviom saveznik je zdravlja, vitalnosti i ljepote organizma.

Slatko-kiselog okusa s divnim začinskim mirisom i privlačne žute boju koju duguje kurkuminoidima iz kurkume.

Limun, đumbir i kurkuma spadaju u skupinu supernamirnica što ovu limunadu čini višestruko poželjnom u svakodnevnoj prehrani.

Rok trajanja 60 dana
Skladištiti na temeraturi do 6°C

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

LIMUNADA - YELLOW (zaslađena steviom) 330 ml

LIMUNADA - YELLOW (zaslađena steviom) 330 ml

Osvježavajuća llimunada od soka hladno prešanog limuna sa đumbirom i kurkumom