PAKET 10/1 - PINK LIMUNADA (stevia)

New product

Paket od 10 komada umjesto 10 x 20,00 kn (pri pojedinačnoj kupnji) cijena samo 180,00 kn

More details

977 Items

24,00 € tax incl.180,83 kn

Instead of 27,00 €

Na seznam želja

More info

Osvježavajuća limunada od hladno prešanog soka limuna sa malinom

Sastojci: voda, limun, malina, stevia

Tajna naših limunada jest u samom procesu proizvodnje tj. hladnom prešanju koje ne uništava sastojke, miris, okus niti boju soka. Zbog toga sok zadržava velik udio vitamina i minerala koji se nalaze u svježem voću i začinima poput đumbira i kurkume.
Redovita konzumacija limunada umiruje, osvježava i alkalizira organizam, daje dodatnu energiju tijelu, pospješuje probavu i apsorpciju minerala te je podrška procesu detoksikacije organizma i gubitku kilograma.
Limunade od soka hladno prešanog limuna sa dodacima voća ili začina izvrsna su i zdrava nadopuna svakodnevnoj prehrani pogotovo kod ljudi kod kojih je unos voća i povrća ili tekućine u deficitu.
Limunadama također se mogu vršiti detoks programi kada se želi „očistiti” i „odmoriti” organizam od krute hrane, toksina i unosa nekvalitetnih namirnica (npr. nakon blagdanskih menija)

Limunada od hladno prešanog soka limuna, hladno prešanog soka ekološke maline i zaslađena agavinim sirupom izvrstan je izbor za  osvježenje i alaklizaciju organizma.

Slatko – kiselog, voćnog okusa i neodoljive roze boje koju duguje malini.

Malina je bogata antioksidansima koji doprinose ljepoti tena, osnaživanju imuniteta i štite od upala. Fitonutrijenti iz maline djeluju antikancerogeno, a ketoni u njenom sastavu potiču metabolizam masti i djeluju na glukozu u krvi što ju čini prijateljem vitke linije.

Zbog njenog sastava i privlačnog okusa odlična je i kao dio detox programa kada želimo tijelo “očistiti” ili “odmoriti” od krute hrane.

Rok trajanja 60 dana
Skladištiti na temeraturi do 6°C

Pack content

Mnenja in ocene

Trenutno ni ocen.

Napiši mnenje

PAKET 10/1 - PINK LIMUNADA (stevia)

PAKET 10/1 - PINK LIMUNADA (stevia)

Paket od 10 komada umjesto 10 x 20,00 kn (pri pojedinačnoj kupnji) cijena samo 180,00 kn